Støt Aktiv Mission

Hver krone gør en forskel for vores arbejde!

Et fast bidrag via Betalingsservice giver os mulighed for at planlægge og handle hurtigt, samtidig med at det mindsker vores administation. Du kan eksempelvis støtte Aktiv Mission med et månedligt beløb på 100 kroner, 150 kroner, eller et andet beløb du finder passende. Dit pengeinstitut foretager automatisk overførslen , så du slipper for at gå på posthust eller i banken med det girokort. Det gør Betalingsservice enkelt og billigere end andre betalingsformer.

Herunder finder du alle måder, hvorpå du kan støtte vores arbejde.

BRUG NETBANK
Ring til os på kontoret eller se vores konto oplysninger i det seneste blad som også ligger tilgængeligt her på siden under publikationer.

BRUG MOBILEPAY

Giv en gave på et valgfrit beløb ved at sende pengene via MobilePay til 37861. Hust at mærke overførslen med dit fulde navn og cpr. nummer, hvis du ønsker fradrag for gaven. 

BRUG SMS
Giv en gave på 100kr ved at sende en SMSbesked med teksten AM100 til nummer 1245. Det koster 100kr. plus almindelig sms takst.

BRUG GIROKORT
Brug girokortet som er på sidste side i bladet eller indbetal din gave på gironummer: 60080852

BRUG BETALINGSSERVICE
Tænk langsigtet og brug Betalingsservice. Ved at støtte Aktiv Mission med et fast beløb hver måned, hvert kvartal, hvert halve eller hele år gør du det lettere for os at planlægge vores arbejde fremover. Det er en billig og enkel løsning – både for dig og for Aktiv Mission.

16.300 KRONERS REGLEN
Giver du en almindelig pengegave til Aktiv Mission, kan du i 2019 trække op til 16.300 kr. fra på selvangivelsen. Ønsker du at give et større beløb, kan du opnå fradrag ved at tegne et
gavebrev. Kontakt Aktiv Mission, hvis du vil vide mere.

 

 

BLIV KIRKEPARTNER
Er din kirke interesseret i at blive partner med en kirke i et af Aktiv Missions samarbejdslande?
Så kontakt projektkoordinator Ruth Cilwik Andersen på 39 61 20 12 eller ruth.cilwik@aktivmission.org

ARV OG TESTAMENTE
For mange er det rart at vide, at deres virke rækker længere end deres egen levetid. Derfor vælger de at testamentere en pengegave til et godt formål. En sådan gave har fremtiden i sig, fordi den giver os mulighed for at dele evangeliet med endnu flere mennesker – også fremover. Ring til Aktiv Mission og få gratis vejledning.