Støt her med betalingskort eller via Mobilepay 37861

Hjælp Indien med at bekæmpe Covid-19

Med flere end 1,3 milliarder indbyggere er befolkningstætheden i Indien høj, og risikoen for smittespredning stor. Over 21 millioner er konstateret smittet og over 230.000 er døde (Kilde: WHO - Covid-19 update 7. maj).

Nedlukning og restriktioner rammer de fattigste hårdest, fordi de som løsarbejdere lever fra dag til dag og nu har fået eksistensgrundlaget revet væk under sig. Læs mere her: Covid-19 øger uligheden. Samtidig mangler der i hele landet både hospitalssenge, ilt og medicin til de mange alvorligt syge.

Vores partner-organisation ASSI har siden marts måned arbejdet utrætteligt for at nå ud med akut hjælp, og arbejdet er stadig i gang.

Vi forsyner dem med ris, mel, salt og sennepsolie. Endvidere uddeler vi sæbe, masker, handsker og hånddesinfektion samt underviser i social distancering, så smitten ikke spreder sig i det tæt befolkede område.

Med en gave på få hundrede kroner kan du være med til at støtte de fattigste familier som ASSI rækker ud til.

I denne særlige tid tager Aktiv Mission sin ekstra del af ansvaret på os for at undgå, at sårbare børn, unge og ældre smittes og dør af corona.

ASSI uddeler nødhjælp
Indisk pige henter nødhjælp

Din støtte når frem, hvor det gavner allermest.

Hver krone tæller i fattige familiers liv!

Du kan også donere via

MobilePay nr. 37861

200

Donér

Del denne side