Vær med

Workshop med Victor John

Foredrag om Aktiv Missions arbejde ude i verden

Vi kommer meget gerne ud og fortæller det sidste nye fra missionen og det diakonale arbejde i vores projektlande. Foredraget kan være for medlemmer, foreninger, skoler og kirker, der har interesse. Ring eller skriv os en mail.

Ruth Cilwik

ruth.cilwik@aktivmission.org
Tel.: 39 61 20 12

Karlslunde Strandkirke i Rusland

Bliv Kirkepartner

Aktiv Mission kan blive din kirkes forlængede arm til missionsfelten

Et partnerskab med en kirke i Østeuropa eller Asien giver en større og dybere missional forståelse i din menighed. At få en personlig relation med de mennekser menigheden støtter og være vidne til de forandringer, det skaber, giver større engagement og involvering i kirkelivet herhjemme og i resten af verden.

Sammen med Aktiv Mission kan din kirke støtte og opbygge venskaber med andre kirker eller kirkelige organisationer i Indien, Cuba, Rusland, Polen, Albanien eller Mellemøsten. Mennesker i disse lande lever ofte i stor nød, og de kristne har behov for forbøn og økonomisk støtte. Lokale menigheder og organisationer har et indgående kendskab til forholdene, og det er afgørende, at de bliver støttet i at udbrede evangeliet og i at hjælpe socialt. 

Gennem et partnerskab vil Aktiv Mission

  • sikre, at din kirkes midler når sikkert frem og bliver brugt efter hensigten
  • sørger for kvalitetssikring af projekterne ved at følge samarbejdspartneren tæt
  • gør det nemt at engagere din menighed gennem informationsmaterialer, personlige historier, foredrag og rejser
  • udarbejder en skræddersyet kontrakt i samarbejde med din kirke og partneren og sørger for en løbende dialog.

Udover hvad der er beskrevet her på hjemmesiden er der flere konkrete projekter som der kan gives støtte til gennem vores lokale partnere, og der bliver ved med at komme flere.

Kontakt Aktiv Mission og hør mere om, hvad der sker i landene og hvilke muligheder, din kirke har for at hjælpe vores kristne brødre og søstre i verden. Aktiv Mission kommer gerne ud og fortæller mere om arbejdet og mulighederne for et kirkepartnerskab.

Kontakt projektkoordinator Ruth Cilwik Andersen: ruth.cilwik@aktivmission.org