Vær med

Karlslunde Strandkirke i Rusland

Bliv Kirkepartner

Aktiv Mission kan blive din kirkes forlængede arm til missionsfelten

Et partnerskab med en kirke i Østeuropa, Caribien eller Asien giver en større og dybere missional forståelse i din menighed. At få en personlig relation med de mennesker menigheden støtter og være vidne til de forandringer, det skaber, giver større engagement og involvering i kirkelivet herhjemme og i resten af verden.

Sammen med Aktiv Mission kan din kirke støtte og opbygge venskaber med andre kirker eller kirkelige organisationer i Indien, Cuba, Rusland, Polen, Albanien eller Mellemøsten. Mennesker i disse lande lever ofte i stor nød, og de kristne har behov for forbøn og økonomisk støtte. Lokale menigheder og organisationer har et indgående kendskab til forholdene, og det er afgørende, at de bliver støttet i at udbrede evangeliet og i at hjælpe socialt. 

Gennem et partnerskab vil Aktiv Mission

  • sikre, at din kirkes midler når sikkert frem og bliver brugt efter hensigten
  • sørge for kvalitetssikring af projekterne ved at følge samarbejdspartneren tæt
  • gøre det nemt at engagere din menighed gennem informationsmaterialer, personlige historier, foredrag og rejser
  • udarbejde en skræddersyet kontrakt i samarbejde med din kirke og partneren, samt sørge for en løbende dialog.

Udover hvad der er beskrevet her på hjemmesiden er der flere konkrete projekter som der kan gives støtte til gennem vores lokale partnere, og der bliver ved med at komme flere.

Kontakt Aktiv Mission og hør mere om, hvad der sker i landene, og hvilke muligheder din kirke har for at hjælpe vores kristne brødre og søstre i verden. Aktiv Mission kommer gerne ud og fortæller mere om arbejdet og mulighederne for et kirkepartnerskab.

Kontakt generalsekretær Ruth Cilwik: ruth.cilwik@aktivmission.org

Generalsekretær Ruth Cilwik

Foredrag om vores arbejde i Danmark og ude i verden

Vi kommer meget gerne ud og fortæller det sidste nye om vores sociale og åndelige arbejde i vores projektlande. Foredraget kan være for medlemmer, foreninger, skoler og kirker, der har interesse. Ring eller skriv os en mail.

Ruth Cilwik

ruth.cilwik@aktivmission.org
Tel.: 5091 2903