Vi er Aktiv Mission

Organisationen

Aktiv Mission er en dansk missionsorganistion, der på tværs af kirkesamfund hjælper kirker og kirkelige organisationer i udlandet med at sprede budskabet om Jesus Kristus.

Aktiv Mission hjælper i dag metodistkirken i Havanas fattigste kvarter San Miguel i Cuba, en frivillighedsbaseret kirkeplanter organisation i Indien,  unge narkomaner i Rusland, gospelkor i Polen, sommerlejre for børn i Albanien, og kristent satelit-tv i Mellemøsten. Hvert år når vi ud med evangeliet til flere tusinde mennesker.

Aktiv Mission udgiver et magasin tre gange årligt, og du kan også følge os på facebook, hvor du kan læse mere om arbejdet i vores projektlande. Du er meget velkommen til at tage kontakt, hvis du vil vide mere. 
 

Mission  

 • At møde udsatte menneskers behov socialt og åndeligt med Jesu kærlighed i ligeværdige partnerskaber med kirker og kirkelige organisationer

Vision

 • Vi vil gennem et progressivt samarbejde med kirker i Danmark skabe øget bevidsthed og involvering i mission nationalt og internationalt.
   
 • Vi vil gennem socialt arbejde skabe forandring og bringe håb til mennesker og lokale samfund, der ofte er oversete.
   
 • Vi vil gennem lederuddannelse styrke lokale kirker til at være katalysator for forandring af deres lokalsamfund.

 

  Hænder

  Vores kernefortælling

  Vi lever i en tid, der i Danmark er karakteriseret ved stigende individualisme og i vores programlande af omfattende social nød. I denne tid samarbejder Aktiv Mission med kristne i Europa, Asien og Latinamerika med at styrke lokale fællesskaber og skabe social, økonomisk og åndelig værdighed i oversete menneskers liv.

  • I Danmark afvikler vi dialogbaseret workshops, der skærper kirkens relevans i sit lokalområde.
  • I Indien støtter vi udviklingen af læringscentre, der møder behov for mad, omsorg, uddannelse og beskæftigelse og leder til etablering af tusindvis af husmenigheder.
  • I Cuba samarbejder vi med metodistkirken, der betingelsesløst møder menneskers sociale, økonomiske og åndelige behov. Ligesom vi underviser præster og teologistuderende fra hele landet i projektledelse.
  • I Rusland giver vi gennem musik håb til misbrugere og indsatte i fængsler samt afholder sommerlejrer for børn og unge med handicap med henblik på at skabe bæredygtige fællesskaber.

  Bestyrelse

  Bestyrelsen består af mindst 5 medlemmer, der vælges på Aktiv Missions generalforsamling for en periode af to år ad gangen. Aktiv Missions generalsekretær udpeges af bestyrelsen. Bodil Kornbek er formand.

  Ansatte i Aktiv Mission

  Aktiv Missions sekretariat ledes af generalsekretær Ruth Cilwik.